Infofeina.com


infofeinaInfofeina es el portal especialitzat en la recerca de treball a Catalunya. El portal te dos objectius principals: En primer lloc ser una web d’ajuda als usuaris que están cercant treball activament, per altre banda Infofeina.com vol agilitzar el procés de contratació a les empreses que formen part.

Infofeina.com es un portal petit i molt segmentat a Catalunya pero molt cuidat i actualitzat a diferencia d’altres portals petits o mitjans on es nota que encara no han assolit certa profesionalització.

Un punt molt distintiu es que Infofeina vol ser un portal amb un tracte molt personalitzat i de tu a tu tant amb usuaris com amb les empreses que en formen part. Així si ens volem posar en contacte sempre trobarem una persona disposada a ajudarnos personalment amb totes les avantatges que això suposa.

Ofertes de treball a Infofeina

Les ofertes de treball a Infofeina son generalistes pero segmentades a l’ámbit de Catalunya. Per tant si hi ets en altres regions d’Espanya Infofeina no és el teu portal i et recomanaríem altres portals com Randstad.es, Indeed, Laborae, Trabajos.com o Yobalia (recorda que Loquo ja no hi és en funcionament). Al contrari si estás a Catalunya suposa una gran oportunitat ja que encara el portal no és molt conegut i pots tenir més possibilitats de trobar treball


Dades de Infofeina

Telefon: 902 362 792

Web: http://www.infofeina.com

Direcció:

Calle Bonastruc de porta, 31, 1º 4ª
17001 Girona
España

Infofeina.com
Evalúa este post

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *